Bangkok
Blijf op de hoogte en volg Myrna
01 April 2013 | Thailand, Bangkok
Vandaag optijd vertrokken uit m'n hostel richting de bussen. Onderweg even vragen of ik de juiste richting op loop. Niet iedereen in taipei spreekt goed Engels en de persoon aan wie ik het vroeg begreep me niet. Een voorbij ganger had het door en ging me verder helpen. Het was een lieve vrouw die helemaal mee liep tot aan waar ik moest zijn. Bus kaartje kopen en wachten op de bus naar het vliegveld. Eerst nog heel Taipei gezien met die bus maar uiteindelijk bij het vliegveld aangekomen. Ik was mooi optijd en kon direct inchecken. Ik vroeg of ik toevallig aan het raam kon zitten. Dit kon wel en dan zat ik ook bij de nooduitgang. Dit was helemaal super. Niemand die voor je zit waar je last van heb en gewoon kunnen opstaan zonder dat je buurman er last van heb. De vlucht had helaas vertraging. Hij kwam te laat aan van de vorige vlucht. 1,5u later dan geplant konden we aan board. In Bangkok aangekomen opzoek naar de trein richting de stad. Ik had van een andere backpacker gehoord dat het de beste manier was om eerst met de trein te gaan naar de eind halte en dan de taxi te pakken. Dit ging wel makkelijk allemaal. Aangekomen bij de eindhalte opzoek naar de taxi. Daar liep ik naast een andere backpacker een meisje uit nieuw Zeeland. Ik vroeg waar zij heen moest zodat we misschien taxi konden delen. En ja zij moest in dezelfde straat zijn als ik. Super handig en nog iemand om mee te kletsen ook. We besloten de tuktuk te nemen. Is weer eens wat anders dan de taxi en we konden het toch delen.
In m'n hotel aangekomen direct m'n lange broek uitgetrokken en korte broek aangetrokken. Toen even de straat in gegaan bij m'n hotel om wat te eten. Natuurlijk kon ik het niet laten leuke shirtjes te kopen. Snel weer terug naar m'n hotel voordat ik teveel koop ;) terug in m'n kamer bleek m'n airco te lekken. Dus weer naar beneden bij de receptie aangeven. Moet ik uiteindelijk weer naar een andere kamer. Wat een gedoe dan weer allemaal. Maja die airco heb ik toch echt wel nodig zo warm is het hier. Spullen weer geïnstalleerd kon ik eindelijk gaan douchen en daarna lekker relaxen.
Ik ben lekker gaan slapen in airco. Door m'n jetlag was ik al vroeg wakker maar besloot lekker te blijven liggen. Daarna m'n laptop erbij gepakt om een filmpje te kijken. Totdat die uitviel vanwege lege batterij. Snel in de oplader gedaan en ondertussen uitgebreid wezen douchen. Daarna m'n film afgekeken en klaar gemaakt om uit te checken. Bikini aan warme kleding boven op in m'n backpack. Klaar voor een dagje bij het zwembad. Eerst nog even de taxi naar het vliegveld gereserveerd en daarna mezelf geïnstalleerd bij het zwembad. Het meren deel heb ik in het water gelegen want het was gewoon te warm om te zonnen.
Eerder dan m'n plan was ben ik weggegaan bij het zwembad. Ik was er wel weer klaar mee en ben lekker gaan douchen. Nog niet m'n lange broek aangetrokken haha. En nog wat laatste cadeautjes gekocht en wat gegeten. Nu zit ik te wachten tot de taxi komt (nog zo'n 2u). Heb niks meer te doen dus ben maar in koffie tentje met airco en wifi gaan zitten haha.
Straks m'n lange broek aantrekken en spullen vliegtuig proof inpakken. Dan is het tijd om terug te vliegen naar Nederland. M'n laatste vlucht voorlopig ook direct de langste :) 11u lang, hoop dat ik zoveel mogelijk kan slapen scheelt weer voor m'n jetlag.
Bedankt voor jullie lieve reacties bij m'n verhalen. Ik hoop dat ik warmte meeneem in m'n backpack.
Kus Myrna
Tot snel ;)
02 April 2013 - 14:57
Anne:
Fijne terugreis, hoop dat je niet al te veel Last heb van een jetlag...
Tot snel!!! :)
Xxx -
02 April 2013 - 15:21
Mies:
Lieve Murn,
Wat gaat het snel je terug reis. Wel erg vervelend dat je zo lang vertraging had. Wel lekker dat je bij het raam zat met veel ruimte!
Ben erg benieuwd naar je foto's :-) en verhalen natuurlijk
De verhalen die ik heb gelezen via de waarbenjij zijn al super
Nog een hele hele fijne vlucht straks en hoop dat je lekker kan slapen.
Liefs dikke kuss -
02 April 2013 - 16:21
Tante Ingrid:
Hoi Myrna,
nu dat is allemaal wel snel gegaan. Wat heb je weer veel meegemaakt, klasse hoor.
Een hele goede terugreis gewenst.
liefs tante Ingrid -
03 April 2013 - 07:06
Merel:
Hoi hoi! Ik loop een beetje achter geloof ik;) alweer je laatste daagjes! Of volgens mij ben je inmiddels al bijna geland;) dat je niet lang kan zonnen in Thailand herken ik wel ik had het ook binnen 5 min bloedje heet! Gelukkig kon je nog even genieten van het mooie weer. Hier is het een stuk frisser. Lekker geshopt bij koh san road dus? Ook een van de vele massages gedaan? Die zijn daar zo goedkoop! Nou fijne vlucht nog ff en tot vanavond xx